Hoeveel

Advocaten zijn duur, dat is de eerste gedachte die mensen hebben bij de kosten. Maar een strafrechtadvocaat hoeft niet duur te zijn. Iedereen die gedetineerd is, heeft in principe recht op een toevoeging. Ook indien u onder de inkomens- en vermogensgrens zit, heeft u in principe recht op een toevoeging. Als minderjarige heb je in principe ook recht op een toevoeging.

Deze aanvraag voor gesubsidieerde rechtshulp doe ik kosteloos. Soms vergoedt een rechtsbijstandverzekering de kosten. In de polisvoorwaarden van de betreffende verzekeraar, staat of uw verzekering de betreffende kosten dekt. Let op: u hoeft niet met een jurist van de verzekeraar in zee te gaan. Wanneer u een rechtsbijstandverzekering heeft afgesloten, heeft u recht op een gekozen advocaat.

Tenslotte is het mogelijk om betalend op te treden. Omdat elke zaak maatwerk is, licht ik u graag in over deze mogelijkheid. Voor een telefonisch consult of een eerste gesprek reken ik geen kosten, schroom dus niet om te bellen of te mailen.